پارک علم و فناوری استان کرمان
عملکرد پارک علم و فناوری استان کرمان
استاندار کرمان آقای علی زینی وند درباره نحوه عملکرد پارک علم و فناوری استان به حضور بیشتر از دویست و پنجاه شرکت دانش بنیان در پارک استان و همچنین هدف گذاری این پارک در سال جدید برای راه اندازی دانشگاه های پردیس علم و فناوری با همکاری دیگر دانشگاه های استان اشاره کرد و با اعلام حمایت کامل از این اتفاق، میزان گردش مالی سه شرکت دانش بنیان مستقر در پارک استان را که بیشتر از گردش مالی تمام شرکت های پارک های علمی سراسر کشور است را یادآور شد و آن را نشانه رشد علمی و فناورانه در استان دانست.
ایشان در خصوص عملکرد پارک های علمی استان گفت: حضور بیش از ۲۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان کرمان یکی از شاخصه های موفق پارک در فعالیت استانی است.
وی افزود: در افق ۱۴۰۰ پارک علم و فناوری استان کرمان در جهت راه اندازی پردیس های علم و فناوری دانشگاهی در سه شهر صنعتی استان با همکاری دانشگاه های ولیعصر (عج) رفسنجان، صنعتی سیرجان و جیرفت مامور شده است و حمایت همه جانبه مدیر این مجموعه را در اولیت قرار داده ایم.
استاندار کرمان تصریح کرد: عملکرد پارک علم و فناوری استان کرمان درمقایسه با دیگر پارک های کشورنشان می دهد که گردش مالی سه شرکت پارکی استان کرمان بیش از گردش مالی تمام شرکت های پارک علم و فناوری درسطح کشور است که این نشان از رشد علمی و فناورانه در استان است.
وی اذعان کرد: با توجه به ظرفیت عظیم پارک علم و فناوری استان کرمان و مجموعه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و امکانات بینظیر این مجموعه در قیاس با دیگر دانشگاه های استان و حضور آن در کنار پارک علم و فناوری استان کرمان نشان از استانی بودن و فعالیت استانی پارک علم و فناوری در داخل دارد.
زینی وند در ادامه به گسترش ایجاد پارک های علم وفناوری اشاره کرد و گفت: یک فرصت شش ماهه برای پارک علم و فناوری استان کرمان تعیین کردیم تا پارک بر توسعه فعالیت استانی خود متمرکز شود لذا در صورت مشاهده روند رشد پارک کرمان از ایجاد پارک های موازی جلوگیری خواهیم کرد.
دانش بنیان های مستقر در پارک علم و فناوری کرمان
استاندار کرمان ادامه داد: به معاون اقتصادی استان دستور داده ایم تا پارک علم و فناوری در تمام کارگروه های استان حضور یابد و حمایت کامل از پارک علم و فناوری استان کرمان توسط صنایع بزرگ استان نیز به همراه دستگاه های اجرایی از این واحد فناور صورت گیرد.
در ادامه دکتر زینی وند به ظرفیت مکان همایش ها و مجموعه عظیم تالارهای ۱۰۰، ۱۲۰، ۳۰۰ و۸۰۰ نفره و مجموعه VIP و سالن نمایشگاهی اشاره کرد و افزود : این امکانات در استان و حتی در جنوب و جنوب شرق کشور در خدمت جامعه علمی قرار دارند، لذا حضور این مجموعه عظیم در کنار پارک علم و فناوری استان کرمان را باید غنیمت شمرد.
وی اذعان کرد: طی بازدیدی که از ساختمان مجموعه آزمایشگاه های مدرن دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته داشته ایم به مدیران این واحد که درکنار پارک های علم و فناوری راه رشد و توسعه علمی را هموار می کنند، خواستیم تا یک جلسه را با حضور مدیران شرکت های صنعتی بزرگ در این مجموعه برگزار کنند تا آن ها از این ظرفیت عظیم برای رفع نیازهای پژوهشی و صرفه جویی های ارزی در کاهش واردات خود نهایت استفاده را داشته باشند.
استاندار کرمان در پایان خاطر نشان کرد: هفته گذشته تفاهم نامه تاسیس و راه اندازی پردیس علم و فناوری سیرجان و جیرفت نیز در راستای افزایش فعالیت های علمی به امضای روسای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بعنوان سازمان موسس پارک، پارک علم و فناوری استان کرمان و دانشگاه های سیرجان و جیرفت رسید.